// BLACK WEEK - Spar 20% på alle ikke i forvejen nedsatte varer //

×
  • Fri fragt til Pakkeshop ved køb over 499,-
  • Fragt fra 29,-
  • 1-3 dages levering
  • Nem Retur
-20%

Returlabel til returnering af varer

Varenr: Returlabel
Returlabel til returnering af varer

Pris: 39,00 DKK

Special Price 31,20 DKK

* Påkrævede felter

Pris: 39,00 DKK

Special Price 31,20 DKK

Beskrivelse

Denne returlabel kan bruges, hvis du er i tvivl om størrelsen på en vare eller bare gerne vil returnere varer. Din label bliver forudtrykt med Naturbarn som både afsender og modtager, men med dit ordrenummer som reference.

E-mail:
Du kan vælge at få din returlabel tilsendt på E-mail, så du selv kan printe den ud og sende din pakke afsted med det samme fra en GLS Pakkeshop. Din returlabel kommer i en seperat mail fra GLS og kan ind imellem havne i spam filtret så husk at tjekke der før du kontakter mig. Din returlabel bliver sendt til dig i samme flow som en ordre, hvilket betyder at den afsendes herfra inden kl 9:00 fra mandag til fredag.

Med din ordre:
Du kan også vælge at få din returlabel sendt med din igangværende ordre. Så skriver vi en label ud for dig, og sender den med i din ordre.

Vær opmærksom på:
· Denne label gælder kun til pakker inden for Danmark (Grønland og Færøerne tæller ikke som Danmark)

· Der er ingen returret på din returlabel, da den er forudtrykt med personlig information


Læs Naturbarns returregler her:

Der er 30 dages retur ret fra afsendelse af din ordre!

Alle produkter der returneres til naturbarn.dk skal være forsvarligt indpakket i original emballage (Joha og Katvig's vare har ingen original emballage og kommer indpakket i silkepapir).

Naturbarn.dk anbefaler, at varen returneres via forsikret pakke med "track and trace" hvilket betyder at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken via tracking system hos udbyderen og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Naturbarn.dk.

Yderligere har du som kunde mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Du kan købe en GLS returlabel til 39,- på denne side. Med denne label sendes pakken som forsikret pakke med 'Track and Trace'

Din returpakke skal sendes til:
Naturbarn.dk
Saralyst alle 53
8270 Højbjerg

N.B.
Pakken må ikke sendes til en pakkeboks, men skal sendes til ovenstående adresse!
Ønsker du at bytte til anden størrelse anbefaler jeg, at du sender en mail til info@naturbarn.dk så jeg kan lægge det ønskede til side. De ombyttede vare sendes uden yderligere omkostninger til det oprindeligt valgte leveringssted.

Har du fortrudt dit køb og pakken er afsendt, har du to muligheder:
1. Du kan lade være med at afhente din pakke i pakkeshoppen, hvorefter GLS sender den retur til naturbarn.dk efter 10 hverdage. Dette koster et gebyr på kr. 39,- som fratrækkes ordre beløbet når vi tilbagefører pengene til din konto.

Der kan samlet set gå mellem 14 - 18 dage før pengene returneres til din konto. Denne tidsramme er fra ordren er sendt herfra og kommer retur til mig.

2. Du kan afhente din pakke og efterfølgende selv sende den retur til os. Her kan du f.eks. benytte dig af vores GLS returlabel til 39,- Dette gøres hvis du gerne vil have pengene hurtigere retur til din konto.

Med en GLS returlabel er pakken fremme hos mig i løbet af 2 arbejdsdage, fra du har sendt den til mig. Pengene bliver tilbageført til din konto samme dag som vi modtager pakken.

Beskadiget emballage:
Ved returnering hvor original emballage mangler eller er væsentligt skadet, således at varen har lidt overlast/tabt værdi, forbeholder naturbarn.dk sig ret til, at reducere varens pris ved udbetaling af pengene.

Så kære kunde, fold tøjet pænt og returner det i samme stand som du har modtaget det – på forhånd mange tak!

Naturbarn

Vi er på Instagram

Se mere

Vi er på Facebook

Se mere