• Fri fragt til Pakkeshop ved køb over 499,-
 • Fragt fra 29,-
 • 1-3 dages levering
 • Nem Retur

mp Denmark

Viser 1 til 12 af 33 produkter

Sortér

 • Anbefalet
 • Navn
 • Pris
 • Special Pris
 • Nyheder

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

mp Denmark strømper i international klasse

mp Denmark laver moderigtige strømper til børn og kvinder. Deres mission er: mp creates healthy happy feet, hvilket passer ind i de fleste moderne familiers liv. mp Denmark ønsker at blive verdensmestre i strømper til børn, baby og deres mødre. Brandet har i mere end 75 år, produceret moderigtige strømper og strømpebukser med respekt for sundhed og komfort. Strømperne er strikket med en fasthed, der gør at hæl og tå får god komfort og fleksibilitet. mp strømperne er produceret i henhold til STANDART 100 by OEKO-TEX ®.

mp Denmark strømper og strømpebukser til børn

mp Denmark strømper er en stor favorit blandt børnefamilierne. Strømperne er af høj kvalitet og findes i mange smukke farver og mønstre. Brandet bruger børstet bomuld i produktionen, hvilket giver en lækker finish og gør strømperne ekstra bløde. mp Denmark laver de bedste strømper og strømpebukser til børn og baby i basisfarver og trendfarver. I sortimentet finder du alt fra ultralækre feminine strømpebukser til kvinder, til bambus strømper og uld strømpebukser til de små. Du finder også kyser til baby eller strikket pandebånd i uld til piger fra MP. MP laver de bedste skridsikre strømper til børn. De skridsikre dutter under strømperne gør, at barnet ikke glider på glatte gulve.

Uldstrømper der kan maskinvaskes

mp uldstrømper kan sagtens vaskes i vaskemaskinen, de har nemlig udviklet deres egen Superwash uldblanding. Denne blanding gør, at du kan vaske strømperne helt almindeligt i vaskemaskinen, uden at de krymper eller bliver ødelagte i kvaliteten. Strømpekvaliteten er superblød og kradser ikke. mp Denmark laver både knæstrømper, ankelstrømper og strømpebukser i uld til børn i mange fine farver.

mp Denmark - stort udvalg af strømper hos Naturbarn

Hos Naturbarn har vi samlet et stort udvalg af mp Denmark strømper til både kvinder og børn. Her finder du de gode bomuld og bambus kvaliteter, der er perfekte til forår og sommer og uld til de kolde vinterdage. Vi har MP strømper og strømpebukser i mange farver og kvaliteter til mor og barn. Hver sæson modtager vi nyheder fra MP strømper i populære farver og kvaliteter. Naturbarn har altid fri fragt på MP strømper, hvis du bestiller for over 499 kr. Vi sørger for hurtig levering inden 1-3 hverdage.

Vi er på Instagram

Se mere

Vi er på Facebook

Se mere