• Fri fragt til Pakkeshop ved køb over 499,-
 • Fragt fra 29,-
 • 1-3 dages levering
 • Nem Retur

Joha

Viser 1 til 12 af 14 produkter

Sortér

 • Anbefalet
 • Navn
 • Pris
 • Special Pris
 • Nyheder

Side:
 1. 1
 2. 2
Side:
 1. 1
 2. 2

Joha uld til hele familien

Joha er efterhånden kendt, i en stor del af Europa, for deres lækre uld - og det kan vi godt forstå. Som forældre kan man trygt iklæde sine små poder uld fra Joha. Brandet går på ingen måder på kompromis med kvaliteten og børnetøj fra Joha kan bestemt klare de standarter, vi som forældre stiller. Joha laver børne og voksentøj af den bedste uld, i holdbare pasformer og lækkert design. Den bløde uld hjælper med at holde kroppen veltempereret og tør, sommer såvel som vinter. Er du til det bløde soft wool, uld silke eller ren merinould - Joha har helt sikkert det du leder efter.

Værdierne bag Joha

Danske Joha har produceret børnetøj siden 1963 og dermed har de knap 60 års erfaring indenfor området. Brandet har et stort fokus på en miljøvenlig produktion og var én af de første danske virksomheder, der fik sine produkter EU ECOLABEL godkendt. Dette er EU’s miljømærke, og gives kun til virksomheder der kan dokumentere, at deres produkter lever op til de strenge miljømæssige krav der stilles. Joha er derudover anerkendt af det internationale Woolmark certifikat, hvilket er et af verdens mest anerkendte tekstilmærknings-symboler. Denne certificering sikrer forbrugerne den bedste kvalitet og renhed af uld. Joha er Animal Welfare certificeret. Hvilket betyder at de kun benytter opdrættere, der søger for frisk vand, ly, certificeret dyrlægehjælp til deres får, samt mulighed for at være ude. Derudover har er en lang række af Johas produkter Svanemærket. Alt dette gør, at Joha er et sikkert valg af børnetøjsmærke.

Joha uldtøj til børn og babyer

Uldtøj er særdeles velegnet til at bruge til børn og babyer. Med sin isolationsevne, hjælper uld helt naturligt med at regulerer kroppens temperatur. Uldtøj fra Joha er med til at holde barnet tørt, da uld har en hel unik evne til at absorbere fugt, faktisk helt op til 40% af sin egen vægt. Derudover er uld skånsomt mod huden. Joha har udviklet en kvalitet hvor der er uld på ydersiden og bomuld på indersiden, hvilket er ideelt til følsomme hudtyper. Joha uldtøj er populært og har været det i mange år. Uldtøj har den egenskab, at det både kan holde kroppen varm om vinteren og afgive varme om sommeren. Derfor er uld ideelt at bruge året rundt, både for børn og voksne. Ved korrekt vask og pleje, kan man forvente at uldtøj fra Joha har en lang levetid, hvis man blot følger tøjets vaskeanvisninger - du kan læse mere om vask og pleje af uld her

Joha hos Naturbarn

Hos Naturbarn finder du et stort udvalg af uldtøj fra Joha til både børn og voksne. Du finder altid et bredt udvalg af Joha Basis til børn og babyer i tidløse farver og modeller. Vi har altid de populære køredragter/barnevognsdragter fra Joha i soft wool på lager. Joha ulddragten sikre at dit barn kan holde sig varm og tør på køreturen eller i barnevognen. Udvalget af Joha spænder bredt - lige fra huer og futter til heldragter. Men Joha er mere en bare børnetøj, du finder også lækkert uldtøj til både mænd og kvinder. Her er altså tale om et brand, hvorfra du kan købe tøj til hele familien. Uanset om man køber til børn eller voksne er man sikret kvalitetstøj med en god holdbarhed.

Er du i tvivl om størrelsen, så se vores Joha størrelsesguide og bliv klogere på, hvad du skal vælge til dit barn.

Vi er på Instagram

Se mere

Vi er på Facebook

Se mere