Pom Pom

Pom Pom blev startet i 2009 af Danske Jes Laursen. Pom Pom arbejder ud fra filosofien om, at lave børnesko af gode råmaterialer i et enkelt og stilfuldt design, samtidig med at tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Pom Pom sko er i siden etableringen blevet utrolig populære. Hos Naturbarn mener vi, at populariteten findes i at Pom Pom kombinerer super fine styles med en god justerbar og universel pasform.

Hos Naturbarn finder du Pom Pom hjemmesko og ballerinaer, der med sin helt unikke sål tillader barnet at have kontakt med gulvet uden risiko for at glide.

Pom Pom prioriterer miljøet ved at få skoene produceret i Portugal og hjemmeskoenen er lavet i skind, der er fri for chrom.

Mest populære
PomPom Ballerina m-elastik. Snake.
PomPom Ballerina m-elastik. Snake. Før DKK 299,00
DKK 119,00
Varenummer: 17010 Snake
Før DKK 299,00
DKK 119,00
  

Spar DKK 180,00
Størrelser på lager:
24, 25, 26, 27
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven