NATURSUTTEN

Hos Naturbarn er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et naturligt valg af sutter, sutteflasker og bidering fra NATURSUTTEN.

Filosofien bag NATURSUTTEN er, at tilbyde kemikaliefri produkter, der  gavner fremtiden for vores børn og miljøet. NATURSUTTEN - EcoBaby er Dansk og ejet  Anne-Dorthe Schrøder. NATURSUTTEN producerer som navnet hentyder økologiske sutter. Derfor udsættes barnet ikke for skadeligt plast, ingen hormonforstyrende stoffer eller allergifremkaldende stoffer. NATURSUTTEN er af rene naturmaterialer.

NATURSUTTEN adskiller sig fra andre sutter ved at være støbt i et, og har derfor ikke revner, hvor snavs og skidt kan samles. Derfor er Natursutterne yderst hygiejniske.

Mere om Natursutten

NATURSUTTEN's økologiske sutter bliver fremstillet i Italien, hvor de dygtigste folk inden for dette felt findes. Her følges der med meget tæt kontakt med i alle dele af produktionen.
Alle produkter undergår skarp og regelmæssig kontrol af forbrugerlaboretoriet i Danmark, for hele tiden at sikre at ingen af produkterne indeholder hormonforstyrende og allergifremkaldende stoffer.
Derudover er proteinet, som i meget sjældne tilfælde kan provokere en latexallergi, udvasket fra den flydende gummimælk som bruges til fremstilling af NATURSUTTEN.

Derfor synes jeg at NATURSUTTEN er et naturligt valg til naturbarns sortiment -Ingen kemi - Ingen lang transport fra fjernøsten -produceret under ordentlige forhold!
Jeg er derfor utrolig glad for at kunne tilbyde jer sutter og bidering fra NATURSUTTEN.

NATURSUTTEN Original rund. S.
Varenummer: E1507BS
NATURSUTTEN Original rund. M.
Varenummer: E1401BM
NATURSUTTEN Original rund. L.
Varenummer: E1508BL
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven