Kelpie

Kelpie blev grundlagt af Daniel Nordklint i 2013.
Hans fantastiske søhest er i naturgummi og understøtter barnets gribeevne ved sin ergonomiske udformning. Samtidig har søhesten både dutter eller prikker og riller i overfladen, som afhjælper barnet, der generes af irritable gummer.

Grundlæggeren Daniel Nordklints vision er, at skabe et univers af produkter, som bygger på samvittighed til den verden vi lever i. Han udtrykker det ved at sige: ”Jeg tror på, at vi sammen kan gøre verden til et bedre sted ved at opfordre forbrugere og producenter til at omfavne en naturvenlig tilgang til produktudvikling. Det er denne vision, der driver Kelpie som virksomhed og mig selv som virksomhedsejer."

Derfor er Kelpies grundtanke i utrolig fin harmoni med Naturbarns ambition. Derfor er Naturbarn glad for at kunne tilbyde Kelpie til jer. Søhesten Kelpie en den første blandt en række kommende produkter i Kelpie-familien, som Naturbarn naturligvis ser frem til at præsentere for jer så snart de kommer.

Mest populære
Kelpie bidering i naturgummi.
Varenummer: 01 Kelpie
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven