Ida Ising

The Original Changing Bag By er designet af danske Ida Ising. Pusletaskerne er en moderne og nyfortolket udgave af den populære Skandinaviske koncept-pusletaske fra 1970’erne.
Disse pusletasker er derved tilpasset forældres behov anno 2014. Taskerne imødekommer derfor  ønsket om at alt det praktiske og funktionelle er pakket ind i et enkelt, luksuriøst og nordisk design af ypperste kvalitet.

Pusletaskerne passer perfekt til både mor og far.


Mere om Ida Ising produkter

Den helt store forskel på denne pusletaske ift. andre er, at den fungerer som mobil pusleplads. Oeko-tex madrassen i pusletasken gør det muligt, at skifte dit barn, hvor som helst uden at bekymre dig om, hvorvidt dit barn ligger godt, er i trygge vante omgivelser og om hygiejnen er i orden.

Det giver tryghed for dit barn, at blive puslet samme sted hver gang og stor frihed for dig som forælder ikke at være afhængig af puslefaciliteter. Tasken kan derfor let lægges på græsset i parken, på alle offentlige puslepladser, på hårdt underlag, flytoilettet, i bilen og mange andre steder.

Selve tasken er designet efter et fold-ud princip, hvor der i midten er ekstra tyk oeko-tex certificeret skummadras med cover af oeko-tex vinyl, som er phthalat fri. Der er rigeligt af plads i de 4 store lommer, til både skiftetøj, bleer og andet udstyr.
Pusletasken kan vaskes (uden puslehynde) ved max 30 grader og frottelagnet til puslehunden kan vaskes ved 60 grader. Selve puslehynden kan tåle sprit. Alt dette gør denne pusletaske yderst hygiejnisk.
Tasken passer perfekt ned i et barnevognsnet, styrtaske og/eller under din barnevogn.

Oeko-tex madrassen, som er specielt designet til babyer, er produceret i Danmark. Oeko-tex voksdugen (phthalate-fri vinyl) er produceret i Portugal. Pusletaskerne bliver produceret af dansk firma med systue i Europa. Ida Ising bestræber sig på, at produktionen af hendes pusletasker skal belaste miljøet mindst muligt, og får derfor alle hendes materialer fra Europæiske producenter; Fortrinsvis fra Danmark, og hvis dette ikke kan lade sig gøre, produceres ting tættest på Danmark.
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven