Goki

Goki er en tysk fabrikant af legetøj, og er en forkortelse af Gollnest & Kiesel = Goki. Goki legetøj er unikt og flot og er lavet af træ fra udvalgte skove i Europa. Produktionen er tilrettelagt således, at når der bliver fældet et træ til brug i produktionen af legetøj, så bliver der plantet et nyt. Endvidere er man med Goki legetøj sikret et naturligt produkt, da da deres produkter ikke indeholder nogen former for hormonforstyrrende, allergifremkaldende, eller fræftfremkaldende stoffer. Virksomheden har i 2015 vundet en tysk design pris for deresprodukt, som hedder Goki Nature Gravko.  Deres legetøj er lavet på en sådan måde at de tilfredsstiller den stigende efterspørgsel efter æstetisk design samtidig med at deres legetøj er meget stabilt og holdbart.

Blandt det meget spændende legetøj fra Goki kan du her på siden finde produkter som bondegårdsdyr, suttekæde, rangle og legetøj på hjul som f.eks. en traktor, gravko, lastbil, tog, bil m.v.

Goki Nature. Rangle.
Varenummer: 730800
Rangle Natur med Rav
Varenummer: 735080
Rangle Natur med Stjerne
Varenummer: 734930
Goki Nature Putte kasse
Varenummer: 58566
Goki Nature hammerbræt
Varenummer: 58569
Goki Nature. Håndbil.
Varenummer: 55909
Størrelser Størrelser på lager:
Mørk med lyse hjul, Lys med mørke hjul
Goki Nature. Traktor.
Varenummer: 55911
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven