Design By Voksi kørepose. Oeko-tex certificeret. Sweet Panda.

Design By Voksi kørepose. Oeko-tex certificeret. Sweet Panda.

Før DKK 1.199,00
DKK 839,30
Spar DKK 359,70
   På lager
Antal
Varenummer: 3701007
Smart kørepose til klapvognen fra Design by Voksi. Farven kaldes "Sweet Panda" Lys fersken med panda print og lyst inderfor.

Denne oeko-tex certificerede kørepose er vand- og vindtæt med huller til fempunktselen og anti skridsikkert felt  på bagsiden for optimal tilpasning. Frontstykket kan tages helt af, hvilket giver mulighed for at bevare det bløde bagstykke i klapvognen når det bliver for varmt med forstykket. Derudover er der mulighed for at regulerer åbningen omkring barnets hoved så den kan lukkes til når det er rigtig koldt. Universal tilpasning.

VASKEANVISNING:
Vaskes med vaskemiddel uden optisk blegemiddel ved maksimalt 40 grader på skåneprogram.
Brug kun 1/4 af normal vaskedosering.
Det bedste tørre resultat opnås ved tørretumble køreposen ved lav temperatur med tennisbolde. Dette sikre at fyldet fordeles optimalt.
Hvis der mod forventning er noget af fyldet der ikke har fordelt sig helt jævnt, kan dette fordeles ved at bearbejde det på plads.

100% bomulds inderfor
100% polyester yderstof
100% polyester fyld

Anbefalet alder:  0-3 år.
Mål: L 95 x B 45 cm.
Om naturbarn.dk

Hos Naturbarn går vi rigtig meget op i naturen. Hos os finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter.
Alle varer i shoppen er kendetegnet ved funktionalitet, kvalitet og naturlige råvarer. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning.
Vores sortiment er sammensat med en særlig omtanke på barn og miljø.
Vi fører både økologiske og ikke økologiske varer, men fælles for alle varer i shoppen er, at de ikke indeholder kemiske stoffer, herunder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

For at gøre det overskueligt for dig som kunde, er alle vores varer beskrevet med tydelig varefakta, så du altid nemt og hurtigt får et overblik over materialer og kvaliteter.  
Derudover kan du ved et enkelt klik i "varefakta" let og overskueligt blive ledt gennem junglen af forskellige varefaktamærker.
Ved et klik på "Viden om uld" får du en grundig viden om uld og dens mange egenskaber, baseret på vores 15 års brancheerfaring.

Naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.

Kundeservice

Jeg sidder klar til at besvare selv
det mindste spørgsmål,
Mandag til Torsdag mellem
9:00 og 15:00
og Fredag mellem
9:00 og 14:00
på telefon og mail!
Spørgsmål sendt pr mail uden for
dette tidsrum, besvares hurtigst
muligt.
Dog senest efterfølgende
arbejdsdag.

Naturbarn.dk   ·   Engholmen 1, Tinning   ·   8382 Hinnerup   ·   64 69 24 69   ·   info@naturbarn.dk   ·   CVR: 29517991
0 varer i kurven